Epe voor Epe 2023 zoekt goede doelen

Een duo-fiets voor de Zonnebloem? Bloembollen voor de Vlindertuin? Tuinmeubels voor de Keizershof in Oene? Dit waren in 2022 enkele doelen die bijna 8.000 euro mochten verdelen, nadat ze uitgekozen waren als goed doel voor het fietsevenement ‘Epe voor Epe’. Kan jouw club, school, organisatie, stichting of vereniging uit de gemeente Epe ook extra geld gebruiken? Meld jouw goede doel dan nu aan.

Op 17 juni 2023 wordt de elfde editie van dit succesvolle fietsevenement georganiseerd door Inner Wheel en Rotary Club Epe. Voor clubs, verenigingen en stichtingen een succesvolle manier om wat extra’s te verdienen. Vaak is er bij hen wel een wensenlijstje, maar ontbreken de financiële middelen om iets aan te schaffen. Het evenement ‘Epe voor Epe’ is een leuke manier om extra euro’s te verdienen.

Voorzitter Cisca Haverkort benadrukt wel dat het niet een kwestie is van je aanmelden en achterover hangen. “Als jouw project is geselecteerd, verkoop je als vereniging zelf kaarten voor onze (goed verzorgde) fietstocht vanaf de Hagedoorns Plaatse. De opbrengst wordt naar rato verdeeld over de geselecteerde doelen. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk kaarten te verkopen.” Tijdens de prachtige fietstocht ontvangen deelnemers een lunchpakket, versnaperingen en een warme maaltijd. Uiteraard kunnen individuele deelnemers zich op de dag zelf ook nog aanmelden. “Die kunnen ter plekke aankruisen voor welk goed doel ze willen fietsen. Deelname aan Epe voor Epe bedraagt 12,50 euro per persoon.”

Inschrijven?
Ook geïnteresseerd om jouw vereniging als goed doel in te schrijven en zo geld in te zamelen tijdens de fietstocht Epe voor Epe? Dat kan tot 1 maart 2023 via onze website www.epevoorepe.nl of via een email aan cisca.haverkort@live.nl. Meld voor welk concreet doel het geld nodig is, wat dat gaat kosten, hoe je deelnemers voor de fietstocht gaat werven en wie de contactpersoon is. Nadere informatie? Surf dan naar de website www.epevoorepe.nl.

Ook interessant voor jou?

Tijdens clubavond kennismaking met beginselen reanimatie

Tijdens clubavond kennismaking met beginselen reanimatie

Afgelopen dinsdagavond hebben we kennisgemaakt met de beginselen van reanimatie. Wim Brand van ambulancedienst Witte Kruis heeft ons verteld wat je kan doen, wanneer zodanig hartfalen optreedt, dat reanimatie nodig is. Ook konden we oefenen op een reanimatiepop....

Lees meer