Nieuwjaarsconcert

21 januari 2023

aanvang 20.00 uur

Grote Kerk, Beekstraat 1A in Epe

Op zaterdag 21 januari 2023 organiseren Rotary Club en Inner Wheel Epe de 21e editie van het Nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk te Epe. Het succesvolle thema ‘Jong Talent’ wordt ook dit jaar weer ingezet. Wij presenteren u jonge, muzikale talenten die de afgelopen jaren al eens succesvol voor ons hebben opgetreden. En dan doelen wij niet alleen op de leden van het Haydn Jeugd Strijkorkest.

Want ook de solisten van You’ve Got Talent, een muzikale talentenshow voor jongeren uit de Noord-Oost Veluwe, brengen hun muzikaliteit ten gehore. En zoals u gewend bent, wordt dit programma gepresenteerd in de door Sjacco van Fleur Inn groenstyling schitterend ingerichte Grote Kerk in Epe. De presentatie van deze avond ligt in handen van de charmante presentatrice Lieve Geuens.

Het matinee en het Nieuwjaarsconcert worden mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren samhealth en Van Norel Bouwgroep.

Matinee

Inloop: vanaf 14.30 uur

Matinee: 15.00-16.00 uur

Avondprogramma

We starten de avond met drie You’ve Got Talent solisten.

• Merlin Fiene m.m.v. Elea Schoon- ‘Zeg dat het niet zo is’ van Frank Boeijen
    • Carlijn Stoffers m.m.v. Elea Schoon – ‘Laat me’ van Ramses Shaffy
    • Martijn Joostema – ‘Because We Believe’ van Andrea Bocelli

Merlin Fiene

Carlijn Stoffers

Martijn Joostema

Elea Schoon

Hieronder presenteren wij met trots het geweldige programma van het Haydn Jeugd Strijkorkest onder leiding van Jan-Ype Nota.

Jan-Ype Nota

Gara Garayev – Drie Miniaturen, deel I & II
    I. Berceuse
    II. Ayse

Edward Elgar – Celloconcert, deel I
    I. Adagio
    Solist: Joost de Boer

Josef Suk – Serenade voor Strijkers, deel I
    I. Andante

Harold Arlen – Over the Rainbow (arr. Gijs Philip van Schaik)
    Soliste: Lieve Geuens

Felix Mendelssohn – Concerto in D. minor, deel III
    III. Allegro
    Soliste: Lyke Nota

~ pauze ~

Josef Suk – Serenade voor Strijkers , deel II
    II. Allegro

Giovanni Bottesini – Contrabas concert, deel I
    Solist: Tadas Čeliauskas

Gara Garayev – Drie Miniaturen, deel III
    III. Danse

Giacomo Puccini – O Mio Babbino Caro (arr. Gijs Philip van Schaik)
    Soliste: Lieve Geuens

Josef Suk – Serenade voor Strijkers, deel IV
    IV. Allegro

Ennio Morricone – Once Upon a Time In The West (arr. Gijs Philip van Schaik)
    Soliste: Lieve Geuens m.m.v. Elea Schoon

Solisten

Joost de Boer

Lieve Geuens

Lyke Nota

Tadas Čeliauskas

Elea Schoon

Met dank aan:

samhealth

Vanuit haar betrokkenheid met de maatschappij wil samhealth elk jaar goede doelen ondersteunen. Wij vinden het mooi om dit te doen door ondersteuning van het prachtige initiatief van de serviceclubs Inner Wheel Club en Rotary Club Epe. Op deze manier kunnen we zowel jong muzikaal talent met onder andere het geweldige Haydn Jeugd Strijkorkest ondersteunen, als bijdragen aan het goede doel van deze serviceclubs uit Epe voor 2023.

Van Norel Bouwgroep

Van Norel Bouwgroep richt zich al 75 jaar lang op het realiseren van bouwprojecten in de breedste zin waarbij het ontzorgen van onze opdrachtgever ons speerpunt is. Wij geven met een duurzame bedrijfsvoering invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van – onder andere – de samenleving. Ons 75-jarig jubileum is een mooie aanleiding om het Nieuwjaarsconcert 2023 mede mogelijk te maken. De goede doelen zijn aansprekend en ‘Jong Talent’ steunen wij  graag, ook naast ons werk.

Onze goede doelen

Bloembakken met pompsysteem voor centrum Epe

De aanschaf van bloembakken die te bevestigen zijn aan lantaarnpalen en het maken van een pompsysteem waarmee de planten water kan worden gegeven. Hiermee krijgt het centrum van Epe een boost waar het gaat om aantrekkingskracht. Op termijn wordt er gestreefd naar 30-40 bakken waarbij voor de start wordt uitgegaan van 20 bakken en een pompapparaat. Daarna zal zich dit langzaam uitbreiden. De ondernemersvereniging draagt zorg voor de beplanting.

Bouw basisschool Stichting Kenya Kinderen

De basisschool is bestemd voor alle kinderen van het kindertehuis en voor alle kinderen die rondom het kindertehuis wonen. Dit zijn in aanvang tussen de 100 en 150 kinderen (inclusief de kinderen van het kindertehuis Boresha). De doelgroep zijn (wees)kinderen in het rurale gebied in de buurt van Maai Mahiu, in The Rift Valley in Centraal Kenya; een arm en dor gebied. Met de bouw van een basisschool is er de mogelijkheid om scholing te verzorgen voor kinderen, die leven in een uitzichtloze situatie.

Subsponsors

Naast onze hoofdsponsors hebben al tal van kleinere sponsors zich voor een bepaald bedrag garant gesteld. De sponsors krijgen bij een minimale inleg ook twee of meer vrijkaarten voor het concert. Wij danken dan ook die bedrijven, particulieren en instellingen voor hun bijdrage!

De volgende sponsoren ondersteunen ons Nieuwjaarsconcert en Matinee:

Ook sponsor worden?

Sponsorpakket A

2 toegangskaarten

VIP-borrel

naamsvermelding website, programma & social media

Sponsorpakket B

2 toegangskaarten