Projecten

Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste projecten. Heb je een leuk idee voor ons? Laat het ons weten via de mail-button onderaan deze pagina.

Community Service

Met Community Service steken wij de handen uit de mouwen. Met deze activiteiten willen wij een bijdrage leveren aan het welzijn van onze lokale gemeenschap en het verbeteren van de leefomgeving. Voorbeelden van activiteiten? Het plaatsen van een afdak voor fietsen bij het hospice, het duwen van bewoners in een rolstoel tijdens evenementen of het schoonmaken van wegbermen. Kun jij onze hulp ook gebruiken? Stuur ons dan een mail. 

Epe voor Epe

Samen met Innerwheel organiseert Rotary Epe ieder jaar op de derde zaterdag van juni de fietstocht ‘Epe voor Epe’. Voor clubs, verenigingen en stichtingen een succesvolle manier om wat extra’s te verdienen. Vaak is er bij hen wel een wensenlijstje, maar ontbreken de financiële middelen om iets aan te schaffen. Het evenement ‘Epe voor Epe’ is een leuke manier om extra euro’s te verdienen.

JobRotary

Wanneer het als 40-plusser lastig is om aan het werk te komen, dan kan JobRotary je op weg helpen. Mentoren met ruime ervaring in bedrijfsleven en nonprofitorganisaties bieden ondersteuning en begeleiding. Zij doen dat zonder er iets voor te vragen. De deelnemer houdt zelf de regie en verantwoordelijkheid over het sollicitatieproces. Rotaryclub Epe is actief in het regionale JobRotary netwerk Veluwe.

 

 

Nieuwjaarsconcert

Jaarlijks organiseren Rotary Epe en Inner Wheel in het derde weekend van januari het Nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk van Epe. In een prachtig versierde kerk geven het Haydn Jeugd Strijkorkest samen met de winnaars van de lokale talentenshow You’ve Got Talent tweemaal een concert. ’s Middags nodigen we via maatschappelijke organisaties mensen uit, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.  ’s Avonds verkopen we kaarten. De opbrengst van dat concert is voor een lokaal en internationaal goed doel.

Heb jij een project en kun je onze hulp gebruiken?

Laat het ons weten!